OSCAR DISC !

Gir´s Oscar kohta saatavana myös levyjarruilla varustettuna. 

Ensimmäiset pyörät jo valmistajan testeissä. Lisätietoa sivuillamme heti kun saatavilla. Seuraa ilmoitteluamme.

OSCAR

Gir´sille Oscarin luominen oli enemmän kuin vain uusi projekti. Haasteena oli luoda paras maantiepyörä. Oscar on kevein, nopein ja mukautuvin runko ranskalaismerkin historiassa. Täysin aerodynaaminen, jäykkä ilman heikkouksia mutta kuitenkin juuri niin mukava kuin olet tottunut Gir´siltä odottamaankin. Tekniset ratkaisut noudattavat ”No Bullshit” –linjaa, helpottamaan kasaamisprosessia, riippumatta valituista osakokoonpanoista. Jotta sinä voit nauttia, ilman rajoja, kaikilla reittiprofiileilla ja joka säässä.

Oscar* on täydellinen sekoitus ranskalaista osaamista, hienostuneisuutta, itsevarmuutta ja tieto-taitoa mitä tulee huippusuorituskykyisiin maantiepyöriin. Oscar on myös samalla kunnianosoitus rakkaalle ystävällemme jonka muisto tulee säilymään sydämissämme ikuisesti.

 *Tämä pyörä on omistuttettu ystävämme Oscar Stenströmin muistolle.

Lisättyä mukavuutta ja jäykkyyttä

Etu- ja takahaarukka ovat saaneet Gir´sin uusimman bowleg muotoilun. Bowleg teknologia ei pelkästään helpota ilmavirran kulkua rungon ja kiekkojen välissä vaan kaaret levittäytyvät aavistuksen paineen alla tuoden mukavuutta epätasaisilla pinnoilla. Ilmanläpäisykyky, pitkittäinen mukavuus ja sivusuuntainen jäykkyys, kaikki samassa paketissa. Oscar on nopea missä tahansa, myös pitkillä matkoilla.

Aeroptimoitu

Runkoputki-, etuhaarukka-, emäputki- ja satulatolpparatkaisujamme kehitettiin edelleen jotta saatiin varmistettua paras mahdollinen suhde aerodynamiikan ja jäykkyyden välillä. Rungon ollessa erittäin kevyt, alkaen 840g, voimmekin todeta että Oscar on ”aeroptimoitu”.

Oscar MyGirs

Oscar saatavana MyGirs värityksillä. Tutustu lisää MyGirs sivulla.

GEOMETRIA

Mastervelo Oy

HELSINKI

Jari Vanninen
jari.vanninen@mastervelo.fi
050 0462205

Maksutavat